Elkészítés: A tésztához valókat kenyérsütőgépbe teszem, és 1,5 órás keverő, kelesztő programra állítom. Ha kézzel keverjük, akkor egy ruganyos tésztát kell kapnunk a végén.
Lisztezett asztalon kinyújtom a tésztát, és 12 részre vágom. Én külön külön szoktam minden darabot kinyújtani. A fotó szerint az egyik oldalára kanalazok 2 kanálnyi tölteléket, az oldalait behajtom, majd feltekerem, és egy olajozott 23 x 33 cm tepsibe teszem, lazán egymás mellé.
A sütőt 50 fokra előmelegítem.
A bukták tetejére felmelegítem egy bögrében a tejet az olajjal, és azon melegében ráöntöm a buktákra, úgy jó, ha fürdik benne, kelés közben magába szívja az egészet. Fél órát kelesztem a sütőben, majd a hőmérsékletet feltekerem 170 fokra, és legalább 40-45 percig sütöm.
Kihűlés után a tepsiből kiborítom, és a porcukorral megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.