Elkészítés: A pulykacombo(ka)t besózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük kakkukfűvel. A kockára vágott vöröshagymát megdinszteljük kevés olajon, hozzáadunk 1 cikk zúzott fokhagymát. A babot a tepsibe öntjük, felvágott paradicsomot adunk hozzá, és a párolt vöröshagymát. Sóval, borssal, kakkukfűvel és chilivel beszórjuk. Felöntjük a húslevessel, ráfektetjük a pulykacombot. 200 fokon kb. 1 órát sütjük fólia alatt. Időnként meglocsolgathatjuk a saját levével.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.