Előkészítés: A húst falatnyi darabokra vágjuk. A mustárt összekeverjük 4 evőkanál tejjel, beleforgatjuk a húst, és fél órát állni hagyjuk. A pórét megtisztítjuk, 1 cm vastag karikákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, nagyságuktól függően félbe vagy negyedekbe vágjuk. A fokhagymát áttörjük. A barackokat megmossuk, húsukat négybe vágjuk, magjait kidobjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 1 teáskanál vajat, hirtelen megfuttatjuk, és addig pirítjuk benne a mustármagokat, amíg elkezdenek szétpattogni. Ekkor hozzáadjuk a pórét és a gombát, 1 percig pirítjuk. Belekeverjük a fokhagymát. A sütőt 240 fokra (gázsütő 5. fokozat) előmelegítjük. A lisztet összekeverjük a curryvel, a fahéjjal, és a maradék tejjel. Egy másik serpenyőben felforrósítjuk a maradék 1 teáskanál vajat, és megpirítjuk benne a húst. Hozzákeverjük a barackot, a pórés gombát, és leöntjük a currys tejjel. Addig forraljuk, amíg besűrűsödik. Sóval, borssal és a citromlével ízesítjük. Kivajazunk egy tűzálló tálat, beleöntjük a zöldséges húst, rászórjuk a sajtot és a mandulaforgácsot. A sütőben kb. 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.