Elkészítés: A húst vékonyra szeleteljük, és kevés olvasztott vajban megpirítjuk.
A káposztaleveleket megmossuk, a vastag ereket kivágjuk, megsózzuk.
A pulykacsíkokat a káposztalevelek közepére egyenletesen eloszlatva fektetjük. Sózzuk, borsozzuk, felcsavarjuk, a végeit rálapítjuk.
A tekercseket mély tálba helyezzük, és vajban minden oldalát barnára sütjük. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, pároljuk, ezután felöntjük a borral és a húslevessel, és fedő alatt, lassú tűzön puhára főzzük.
A megfőtt tekercseket kivesszük, a főzőlét leszűrjük. A citromlét a tojássárgákkal összekeverjük, majd melegítés közben hozzáadjuk a tejfölt és a főzőlét. Sóval, cayenne borssal és sárfánnyal fűszerezzük, krémesre főzzük.
Kevés krémet a tekercsek alá helyezve párolt rizzsel tálaljuk. A maradék mártást külön edényben helyezzük az asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.