Elkészítés: A forró olajon a megtisztított és apróra vágott salotta hagymát megfuttatjuk, majd hozzáadjuk az 1x1 centis kockákra darabolt pulykamellfilét, és fehéredésig sütjük. Ezután megszórjuk a curry fűszerkeverékkel, sózzuk, 1/3-ig felöntjük vízzel, és közepes tűzön kb. 15-20 perc alatt megpároljuk, hogy sűrű-krémes szaftja legyen.
Ha elkészült, a 8 réteslapot 4 egyenlő részre, négyzetre vágjuk, majd 2-2 lapot egymásra teszünk, közepére halmozunk 1-1 kiskanál hústölteléket, a két szélét középre behajtjuk és szorosan felcsavarjuk. Végül a hajtással lefelé sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, megkenjük a tojással elkevert olívaolajjal, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük.
Ha elkészült, forrón tálaljuk, simára kevert tejfölt kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.