Elkészítés: A lisztet és a sütőport a margarinnal elmorzsoljuk, majd a cukorral, a tojások sárgájával és 1,5 dl tejjel összegyúrjuk.
3 részre osztjuk a tésztát, majd lisztezett deszkán kb. 30x30 cm-es lapokká nyújtjuk, tepsire fektetjük, és sütőben egyenként kb. 12 percig sütjük.
Ha kihűltek a lapok, az egyiket összetörjük, a maradék tejjel leforrázzuk.
A krémhez a margarint a cukorral habosra keverjük, a rummal, a baracklekvárral és a kakaóporral ízesítjük, majd a leforrázott laphoz adjuk.
Egyenletesen az egyik tésztalapra kenjük, majd lefedjük a másikkal.
A tetejére kemény habbá verjük a tojásfehérjét, vízgőzre állítjuk, beleszórjuk a cukrot, és 4-5 percig tovább verjük, majd a tésztára kenjük.
A csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, a habra csorgatjuk, villával kicsit megcifrázzuk, és hűtőben dermedni hagyjuk. Kockára vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.