A pupusas töltelékéhez száraz serpenyőben süssük ropogósra a felkockázott sonkát, majd szedjük ki, és keverjük össze a finomra vágott petrezselyemmel, a kimagozott, felkockázott paprikával, a megtisztított, vékonyan felkarikázott újhagymával, továbbá a sajtkrémmel. Végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk meg a keveréket.
Tekerjük ki a tésztát, és vágjuk fel 8 db 9 x 9 cm-es négyzetre. Kanalazzuk azok közepére a sajtkrémes keveréket.
Hajtsuk a tésztanégyzeteket háromszög alakúra, majd villával nyomkodjuk össze a széleket.
A tojássárgáját keverjük simára 3 ek vízzel, és kenjük meg vele a tésztaháromszögek tetejét. Rendezzük el mindet sütőpapírral bélelt tepsiben, és süssük aranyszínűre 200 fokon 13-15 perc alatt.
Közben keverjük simára a joghurtot, a tejet, a majonézt, a ketchupot, továbbá egy kevés sót és borsot. Az így kapott mártogatóst külön kínáljuk a salátával körített tésztaháromszögek mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.