Elkészítés: A lisztet a megolvasztott vajjal, a csipet sóval, pici vízzel tésztává gyúrjuk. 1 órát hideg helyen pihentetjük.
A töltelékhez a szalonnát apróra kockázzuk, majd hozzáadjuk a hagymát, és aranysárgára dinszteljük.
A tejet, a tojásokat, a fűszereket és az apró kockára vágott sajtot összekeverjük, a hagymás szalonnát hozzáadjuk.
A tésztát elnyújtjuk vékonyra, és kb. 7 cm átmérőjű kis tortákat szaggatunk belőle, kis pitetálakat kibélelünk velük. Villával többször megszurkáljuk. A tölteléket elosztjuk a tortácskákon, és végül snidlinggel megszórjuk.
Előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Kissé ropogósnak kell lennie!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.