Elkészítés: Egy tálban a páchoz valókat összekeverem, és a felkarikázott szűzérméket beleforgatom, pár órát hagyom benne állni. Megszámolom a hússzeleteket (nekem 28 db volt).
A hagymát, a cukkinit, a kolbász, a szalonnát és a paprikát felszeletelem, nem túl vastagra, és legalább 28 szelet legyen mindegyikből.
A burgonyát megpucolom és 2 x annyit karikázok fel, mint a húsból, de lehet még többet is.
A pácolt húst előveszem, és a nyársakra szép sorban felhúzoom a hozzávalókat, úgy szoktam, hogy a szárazabb mellé nedvesebbet teszek, azaz a szalonna mellé krumplit, a hús mellé paprikát vagy hagymát.
Amikor elkészültek a nyársak, a húsról maradt fűszeres olajjal bemasszírozom a nyársakat kívülről.
A sütő tepsijébe sütőpapírt teszek, csak magamat kímélem vele, hogy a leégett anyagokat ne kelljen vakargatni. :)
Erre helyezem a nyársakat, a maradék fűszeres olajat rácsepegtetem, és előmelegített 220 C fokos sütőben, először alufóliával lefedve 35-40 percet sütöm, majd a fóliát leveszem, és további 15 percet sütöm, készen is van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.