Elkészítés: A vízbe beleöntöm a cukrot, és szirupot főzök belőle (forrástól számítva kb. 5-8 perc).
Veszek egy nagyobb tálat, beleteszem a vajat, hozzáöntöm a szirupot, és addig kevergetem, amíg teljesen elolvad. Ezután elkezdem hozzáadagolni a kókuszreszeléket és a tejport felváltva. Amikor ez kész, berakom a hűtőbe, amíg megszilárdul.
A mandulát bedobom forrásba lévő vízbe 1 percre, hogy lejöjjön a héja. Leszűröm, majd ha kicsit hűlt, kinyomkodom a mandulát a barna héjból.
A megszilárdult masszát kiveszem a hűtőből, kávéskanállal veszek belőle, a közepébe belenyomok egy mandulát, golyót készítek. Kókuszreszelékbe (kis tálba célszerű kiönteni) belehempergetem.
Kb. 40 és 60 db raffaello között jön ki, attól függően, hogy mekkora golyókat gyúrunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.