Elkészítés: A hagymát az olajon megdinsztelem, majd az apróra vágott húst beleszórom. Sózom, borsozom egy kicsit, és egy kevés vízzel fehéredésig kevergetem. Ezután annyi vízzel, hogy ellepje felöntöm, és félpuhára főzöm. Közben a répát, uborkát karikára vágom, ha kell, a gombát is aprítom. A felkarikázott, darabolt zöldségeket a borsóval együtt beleöntöm, és most már addig főzöm, amíg kész nem lesz, közben persze ha szükséges, ételízesítővel még ízesíthetem. (Aki használja, nyugodtam dobjon bele erőleves kockát - én azt szoktam ételízesítő helyett.) Végül a liszttel összekevert tejszínnel behabarom. Én tésztát szoktam hozzá főzni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.