Elkészítés: A rákot megtisztítjuk, a halhúst összevágjuk, a beáztatott kenyeret kinyomjuk, hozzáadjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd ledaráljuk. Kis gombócokat formálunk, zsemlemorzsában megforgatjuk, meglapítjuk a tenyerünkben, és forró olajban mind a két felét pirosra sütjük.
A chutneyhoz a dinnyét és az uborkát megpucoljuk, kockára vágjuk, a többi hozzávalóval összekeverjük, 1 órát a hűtőben pihentetjük. A rákfasírtot a chutney-val kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.