Elkészítés: A tésztához valókat egy tálban összegyúrjuk, és letakarva hűtőbe tesszük 1/2-1 órára.
A töltelékhez a túrót áttörjük, a többi hozzávalót belekeverjük, legvégül a tojásfehérje felvert habját.
Egy kb. 25×35 centis tepsit kivajazunk, belenyújtjuk a tésztát, 15 percig elősütjük. Ezután a túrókrémet rákenjük és visszatoljuk a tepsit kb. 30 percre.
A tojásfehérjét a porcukorral habbá verjük, habzsákból ezzel a habbal berácsozzuk a tetejét, és még 15 percre visszatesszük a sütőbe. A még meleg rácsok közé baracklekvárt nyomunk, szintén habzsákból.
Miután kihűlt, felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.