Elkészítés: A darált húsból egyszerűen pörköltet készítünk, de csak annyi levet teszünk rá, hogy éppen ellepje. Amíg fő, megfőzzük a rizst. A pörköltet figyelgessük, ha nagyon elfő a leve, picikét adjunk hozzá, de ne sokat, mert akkor nagyon leveses lesz. Ha kész, még melegen belekeverjük a rizst, lefedjük, és 10 percig állni hagyjuk. Jénaiba rétegezzük a következő módon: alulra kerül a rizses pörkölt, rá a borsó fele elegyengetve, 1,5 pohár tejföl; aztán még egy réteg mindenből, a tetején mindenképp a tejföl legyen! Közepes lángon, előmelegítés nélkül kb. 20 percig sütjük (tető nélkül), majd kicsit nagyobb lángon, amíg rásül a tejföl, ízlés szerint (kb. 10 perc). Rögtön tálalható és még másnap melegítve is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.