Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm ételízesítős-sós vízben, de ügyelek rá, hogy ne főzzem szét. A tojásokat szintén felrakom főni. Közben a hagymát vékony karikákra szeletelem, a kolbászt forró víz alá tartom pár percre (így könnyedén lejön a bőre), majd szintén felkarikázom. Amint megpuhult a krumpli, leöntöm róla a vizet, hagyom picit hűlni, közben a tojásokat is megpucolom és felvágom. A krumplit megszabadítom a héjától, felkarikázom. Egy tepsit kivajazok, és jöhet az összeállítás.
A tepsibe 1 réteg krumpli jön, ezt megsózom, rá egy pár szelet hagyma (tényleg csak finoman, nem kell túl sok), 1 réteg tojás és kolbász. Rászórok egy kis bazsalikomot, ételízesítőt, majorannát. Ezután tejföllel befedem.(A tejfölt a jobb kenhetőség érdekében egy kicsi tejjel össze szoktam keverni, ha kell.) Kész az első réteg, a következő réteget szintén a krumplival kezdem, majd hagyma, kolbász, tojás, fűszerek és tejföl. A tetejére, aki szereti, a design miatt szoktam 1-2 paradicsomkarikát tenni. Letakarom a tepsit, és 30 percre beteszem a sütőbe. Kb. 20 perc után eltávolítom a fóliát, hogy a teteje is szépen megsüljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.