Elkészítés: Tűzálló edény aljára 10 dkg füstölt apró kockára vágott szalonnát helyezünk. Erre rakjuk a hámozott, karikára vágott nyers burgonyakarikákat, sózzuk, majd karikára vágott kolbászt, vöröshagymát, valamint szeletelt paprikát, paradicsomot -télen lecsót- rakunk. Befedjük a burgonya másik felével, sózzuk. Tetejére újra kockázott szalonnát rakunk. A sütés befejezte előtt 10 perccel 1 tojással elkevert tejfölt teszünk a tetejére. Addig sütjük, míg aranysárga lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.