Elkészítés: A húsokat 3 darabba vágjuk, minden oldalukat sózzuk, borsozzuk. Egy kivajazott jénaiba fektetjük őket egymás mellé. Rákarikázzuk előbb a pórét, aztán a paradicsomot, rádobáljuk a bazsalikomleveleket (esetleg durvára lehet vágni), megsózzuk, borsozzuk az egészet. A tetejére reszeljük a sajtokat, erre tesszük az apróra kockázott vajat. 200 fokos sütőben 25-30 percig sütjük.
Közben elkészítjük a köretet: a kukorica csövéről levágjuk a szemeket, a paprikákat 1 centisre kockázzuk. A kukoricát sós vízben félkészre főzzük, leszűrjük. A vajat egy lábasban felolvasztjuk, rádobjuk a paprikát, majd a kukoricát. Készre pároljuk. Megsózzuk, borsozzuk, belekeverjük a sajtot. Mikor felolvadt, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.