Elkészítés: A 12 szelet karajt befűszerezzük (sóval, borssal). Vajazott tepsibe 1 sor húst teszünk, rá bacont, majd a lecsepegtetett gombát. Meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk sajttal. Rétegezve rakjuk, míg elfogynak a hozzávalók. Felülre sajt kerüljön. A tojássárgáját tejföllel és egy csipet sóval kikeverjük, majd ráöntjük a rakott húsra. Alufóliával letakarva megsütjük, majd az utolsó 10 percben az alufóliát levéve megpirítjuk a tetejét. Köretnek rizst adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.