Elkészítés: A megtisztított répákat és a rizst külön-külön megfőzzük. A húst tetszés szerint ízesítve serpenyőn készre pirítjuk. A megfőtt répákat karikára szeljük. A kész alapanyagokat jénai tálba rétegezzük: rizs, hús, répa a sorrend. Minden szint tetejét, de főleg a répás szintet vastagon megkenjük ételízesítővel elkevert tejföllel. A legfelső szint répa legyen, ezt is kenjük meg tejföllel. Majd lefedve tegyük előmelegített sütőbe, kb. negyed óra múlva vegyük le a fedőt, és 5 percig hagyjuk pirulni a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.