Elkészítés: A csuszatésztát kifőzzük, leszűrjük és összekeverjük az apró kockára vágott és kisütött szalonna felével és szalonnazsírral elkevert tejföllel.
Elkészítjük a krinolin szaftját: a vöröshagymát vékony karikára vágjuk,
megdinszteljük. A paradicsompürét, az apróra vágott kakukkfüvet, petrezselymet, fűszerpaprikát és sót, borsot adunk hozzá ízlés szerint. Amikor félig kész, belekarikázzuk a krinolint, összekeverjük és összefőzzük.
Egy cseréptál aljába öntünk a füstölt szalonna zsírjából, ezután rétegezve rakjuk a hozzávalókat a következő
sorrendben: alulra csuszatészta, tejföl, só, erre kerül a karikára vágott paradicsompaprika és a nyers paradicsom. Ráöntjük a krinolinos ragu felét, a következő réteg a cikkekre vágott tojás, ismét krinolin, rá tejföl kerül. Újra paprika, paradicsom, rá csuszatészta, erre végül a tejföl. A tetejét megszórjuk sült szalonnával és paradicsompaprika szeletekkel. A cseréptál tetejével lefedjük, és 40 percet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.