Előkészítés: A tojást szétválasztjuk, a tojásfehérjét kemény habbá verjük. A kenyérszeletek héját eltávolítjuk. A tonhalat lecsepegtetjük. A kaprit összevagdaljuk.
Elkészítés: A liszthez apránként 2 dl langyos vizet keverünk, majd 2 evőkanál olajat, a tojássárgáját, egy kevés sót és borsot. 15 percig pihentetjük, majd beleforgatjuk a tojásfehérjét: ez lesz a palacsintatészta. A tonhalat összekeverjük a reszelt sajttal és a kapribogyóval. A kenyérszeletek felét megkenjük a tonhalas krémmel, majd a maradék szeletekkel befedjük. A szendvicseket függőlegesen és vízszintesen megfelezzük, így kb. 4 cm-es oldalú kis négyzeteket kapunk. A kis szendvicseket (ha nem ragadnak össze, fogvájóval összetűzzük) egyenként belemártjuk az elkészített palacsintatésztába, és forró olajban kisütjük. Papírtörülközőn leitatjuk, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.