Elkészítés: A kifliket kettévágjuk, és a belsejét kiszedjük. A túrót áttörjük krumplinyomón, és tetszés szerint adunk hozzá mazsolát, vaníliás cukrot, ízlés szerint cukrot, és jó habosra kikeverjük. Hozzáadunk 1 tojássárgáját, és a habosra felvert fehérjét is óvatosan belekeverjük. Ezzel a masszával megtöltjük a kifliket.
3 tojást és az 1 dl tejet - pici só hozzáadásával – jó habosra felverjük, és a megtöltött kifliket beleforgatjuk (kicsit itatódjon át a kifli, de ne essen szét), majd zsemlemorzsában megforgatjuk, és forró olajban szép pirosra kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.