Elkészítés: A sütőt bekapcsolom 150 fokra. A tojásokat kettéválasztom. A sárgájához keverem a fruktózt, a csipet sót, a citrom levének és héjának a felét, belekaparom a vaníliát. Keverés közben beleszitálom apránként a lisztes sütőport és a keményítőt. A fehérjét kemény habbá verem, először az 1/3-ával gyors mozdulatokkal fellazítom a sárgájából készült keveréket, majd a többi habot óvatosan beleforgatom. Lapos tepsibe szilikonos sütőpapírt teszek és azon eloszlatom a masszát. Párszor földhöz veregetem a tepsit, hogy a nagy buborékok szétdurranjanak. Légkeverésesben 125 fokon, egyébként 150 fokon aranybarnára sütöm. Ha kész, vastagabb fakanállal kitámasztom a sütõt és pár percet ott hagyom a piskótát,í gy kiszáll a gőz és nem esik nagyon össze. Ha langyosabb, óvatosan leszedem a sütőpapírról és egy konyharuhával feltekerem, majd hagyom kihűlni. Aztán hidegen megkenem a kívánt töltelékkel és újra feltekerem. (Például a töltelék lehet: a túrót elkeverem a tejföllel, citromahéjjal és lével, az édesítőanyaggal, vaníliával, majd botmixerrel teljesen pépessé keverem.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.