Elkészítés: A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót,a fahéjat és a cukrot összekeverjük, majd hozzáadunk annyi olajat, hogy könnyen összedolgozható legyen (kb. 1,5-2 dl). Ezután hozzákeverjük a reszelt répát, az ananászt és a diót, majd tortaformába (kerek, csatos) öntjük, és kis fokozaton (100 fok) 1 órát sütjük.
A krémhez összekeverjük a margarint, a krémsajtot, a cukrot és vaníliás cukrot, majd a kihűlt tortát megtöltjük a krémmel. Legjobb másnap fogyasztani!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.