Elkészítés: A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót,a fahéjat és a cukrot összekeverjük, majd hozzáadunk annyi olajat, hogy könnyen összedolgozható legyen (kb. 1,5-2 dl). Ezután hozzákeverjük a reszelt répát, az ananászt és a diót, majd tortaformába (kerek, csatos) öntjük, és kis fokozaton (100 fok) 1 órát sütjük.
A krémhez összekeverjük a margarint, a krémsajtot, a cukrot és vaníliás cukrot, majd a kihűlt tortát megtöltjük a krémmel. Legjobb másnap fogyasztani!
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.