Elkészítés: Meghámozzuk és lereszeljük a répát, hozzáadjuk a tojást, a tejet, az olajat, a diót, a sütőport, valamint az édesítőszert, tehetünk hozzá egy kis vaníliát és mézeskalácsfűszerkeveréket, jól összekeverjük. Kivajazunk, majd zsemlemorzsával kihintünk egy torta- vagy kuglófformát, és beleöntjük a masszát, majd 180 fokon (légkeveréssel) sütjük kb. 45 percet. (A szokott módon megállapítjuk, hogy elkészült-e : beleszúrunk egy spéktűt vagy villát, és ha nem ragad rá tészta, akkor kész is van.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.