Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztom, a fehérjét kevés cukorral és pici sóval jó kemény habbá verem fel. A répákat megpucolom és lereszelem.
Egy nagyobb tálban a tojások sárgáját a többi hozzávalóval kézzel összekeverem, majd a végén a tojáshabot is beleforgatom. Ragadós massza lesz.
Zsírpapírral bélelt nagyobb tepsibe simítom (28 x 36 cm), majd előmelegített 180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsül.
A tésztát kiborítom, hűlni hagyom, majd hosszában 2 felé vágom, mivel 2 db tortát szeretnék belőle. Mindkét tészta vastagságát félbevágom, hogy a krémmel megtölthessem.
Elkészítem a krémet: a habtejszínt a porcukorral és a zselatinfix-szel kemény habbá verem, majd belekeverem a mascarponét, a pálinkát és a reszelt narancshéjat.
A krémet rákanalazom a 2 süti aljára, elsimítom, majd ráteszem a tetejét, az egyiket a mascarponés krémmel vonom be, a másikra csokimázat teszek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.