Elkészítés: A tészta alapanyagait összedolgozzuk, 2 egyenlő részre osztjuk, téglalap alakúra kinyújtjuk (úgy, hogy egy közepes méretű tepsit éppen befedjen). A tepsi hátán (megfordítva), közepes melegségű sütőben megsütjük mindkét lapot.
A krémhez a tejből és a lisztből sűrű krémet főzünk (mintha besamelt készítenénk). A vajat a cukrokkal habosra keverjük, majd a kihűlt főzőtt krémmel összekeverjük.
Az egyik tésztalapra rákenjük a krém felét. A babapiskótát hirtelen megforgatjuk a rumos tejben, vigyázva, hogy a piskóta ne ázzon szét, majd a piskótákkal kirakjuk a krémet, erre rákanjük a maradék krémet, majd befedjük a második tésztalappal.
A tetejé csokoládémázzal bevonjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.