Elkészítés: A tészta alapanyagait összedolgozzuk, 2 egyenlő részre osztjuk, téglalap alakúra kinyújtjuk (úgy, hogy egy közepes méretű tepsit éppen befedjen). A tepsi hátán (megfordítva), közepes melegségű sütőben megsütjük mindkét lapot.
A krémhez a tejből és a lisztből sűrű krémet főzünk (mintha besamelt készítenénk). A vajat a cukrokkal habosra keverjük, majd a kihűlt főzőtt krémmel összekeverjük.
Az egyik tésztalapra rákenjük a krém felét. A babapiskótát hirtelen megforgatjuk a rumos tejben, vigyázva, hogy a piskóta ne ázzon szét, majd a piskótákkal kirakjuk a krémet, erre rákanjük a maradék krémet, majd befedjük a második tésztalappal.
A tetejé csokoládémázzal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.