Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem, és sós vízben megpárolom. A szalonnakockákat kisütöm a libazsíron.
A felszeletelt, sózott, borsozott csirkemellek mindkét oldalán megsütöm. Megszórom kevés curryvel. Ráöntöm a fehérbort, és fedő alatt puhára párolom.
A kész csirkemell szeleteket tányérra kiveszem. A lisztet, a zúzott fokhagymát, a joghurtot és a tejfölt kevés vízzel (1 dl) és a pecsenyelével simára keverem, és picit összeforralom. Visszateszem a csirkét és a karfiolt is. Megszórom a sajttal. Néhány percig párolom.
Krumplival, rizzsel tálalva igen komplett étel, de köret nélkül önállóan is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.