Elkészítés: A kelkáposztát felnegyedeljük, a torzsáját kivágjuk, és további cikkekre vágjuk. A sárgarépát felkarikázzuk. A hagymát meghámozzuk, és beleszúrjuk a szegfűszegeket.
A pulykahúst sózzuk, borsozzuk. Nagy lábasban, olajban minden oldalát megpirítjuk, majd kiszedjük, és félretesszük.
A maradék zsiradékba keverjük a vajat, a sárgarépát, a hagymát, a felkockázott szalonnát, a fűszereket, és 5 percig állandóan kevergetve pároljuk, majd meglocsoljuk a vermuttal. Beletesszük a káposztacikkeket, elkeverjük, lefedjük, 10 percig közepes lángon pároljuk, majd a felét kivesszük, és félretesszük.
A pulykahúst a maradék zöldségre helyezzük, köré rakjuk a megmosott és meghámozott burgonyát, és befedjük a félretett zöldségekkel.
Alufóliát teszünk rá, és sütőben 45 percig pároljuk, majd 5 percig pihentetjük.
A húst szeletekre vágjuk, és egy tálalótálon a zöldségekkel tetszetősen elrendezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.