Elkészítés: A kelkáposztát felnegyedeljük, a torzsáját kivágjuk, és további cikkekre vágjuk. A sárgarépát felkarikázzuk. A hagymát meghámozzuk, és beleszúrjuk a szegfűszegeket.
A pulykahúst sózzuk, borsozzuk. Nagy lábasban, olajban minden oldalát megpirítjuk, majd kiszedjük, és félretesszük.
A maradék zsiradékba keverjük a vajat, a sárgarépát, a hagymát, a felkockázott szalonnát, a fűszereket, és 5 percig állandóan kevergetve pároljuk, majd meglocsoljuk a vermuttal. Beletesszük a káposztacikkeket, elkeverjük, lefedjük, 10 percig közepes lángon pároljuk, majd a felét kivesszük, és félretesszük.
A pulykahúst a maradék zöldségre helyezzük, köré rakjuk a megmosott és meghámozott burgonyát, és befedjük a félretett zöldségekkel.
Alufóliát teszünk rá, és sütőben 45 percig pároljuk, majd 5 percig pihentetjük.
A húst szeletekre vágjuk, és egy tálalótálon a zöldségekkel tetszetősen elrendezzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.