Elkészítés: A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk. 2/3-ad részét lisztezett deszkán 22x37 cm-re nyújtjuk. Ilyen méretű, kivajazott, kilisztezett tepsibe rakjuk. Eligazgatjuk, hogy mindenhol legyen tészta (én kis nyújtófával szoktam). Megkenjük baracklekvárral. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, majd a tésztára öntjük, eligazítjuk rajta. A maradék 1/3-ad tésztát liszttel keményre gyúrjuk, hogy jól reszelhető legyen. Nagylyukú reszelőn a diós masszára reszeljük tésztát. Előmelegített sütőben (gázsütőben 3-as fokozaton), a középső rácson 35-40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.