Elkészítés: A tésztához a lisztet elkeverjük a sütőporral és a cukorral, elmorzsoljuk a vajjal, majd összegyúrjuk a 3 tojás sárgájával és annyi tejföllel, hogy elég kemény tésztát kapjunk. 2 részre osztjuk.
A töltelékhez összedolgozzuk a diót, a baracklekvárt, a cukrot, a gyümölcsdarabokat és a citrom reszelt héját. Hozzáadjuk a citromlevet, majd lazítjuk a tojás fehérjéből vert kemény habbal.
A tészta felét kisodorjuk, tepsibe tesszük, rákenjük a tölteléket, majd a tészta másik felét ráreszeljük. Előmelegített sütőben 170-180 fokon
sütjük. GYORSAN SÜL!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.