Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyorsan összegyúrjuk. 2 cipót formálunk a tésztából, fóliába csomagoljuk, és 3 órára a fagyasztószekrénybe tesszük. Keménynek kell lenni, hogy könnyen tudjuk reszelni.
A krémhez a túrót áttörjük, majd a porcukorral, a tojássárgájával, a citrom reszelt héjával és a vaníliás cukorral összekeverjük. A krémet megszórjuk a zsemlemorzsával. A mazsolát forró vízben 5-10 percig áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és a krémhez keverjük. Végül a tojásfehérjét kemény habbá felverjük, és a krémhez keverjük.
Egy tepsibe reszeljük az egyik cipót, majd megkenjük a krémmel, végül a másik cipót a tetejére reszeljük. Előmelegített sütőbe tesszük, légkeveréses funkcióval 170 fokon tűpróbáig sütjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.