Egy pici tejben elkeverjük külön-külön a pudingporokat és ízlés szerint a cukrot.
Felteszünk fél liter tejet főni (kis lángon), majd mikor már hártyásodik a teteje, hozzáadjuk az egyik pudingporos keveréket. Azt, amelyiket a poharunk, vagyis a réteg aljára szeretnénk.
Ha elkezd besűrűsödni (folyamatosan kavargatni kell!), akkor poharakat veszünk elő, és szépen elosztjuk bennük a pudingot. A pohár méretétől is függ, hogy mennyi személyre elegendő lesz az adag, én az átlag 4 adagot írtam be, de kisebb pohárba töltve többet is kaphatunk.
Várjunk egy kicsit, míg a puding kihűl. Ilyenkor télen akár az ablakpárkányba is kitehetjük, hogy felgyorsítsuk a folyamatot.
Végezzük el az előző lépéseket a második adag pudinggal, majd a harmadikkal is.
Díszítsük a tetejét gránátalmamaggal, vagy más kedvelt gyümölccsel, tejszínhabbal, esetleg csokireszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.