A tejmentes puding elkészítéséhez 3 dl folyékony állagú totut a cukorral vagy az édesítővel felforralunk.
A tetszőleges ízű pudingport 1 dl totuval simára keverjük, majd a forrásban lévő folyadékot lehúzzuk a tűzhelyről, és hozzáöntjük a pudingporos keveréket. Csomómentesre keverjük, és visszatesszük a tűzhelyre.
Gyorsan fog sűrűsödni, ezért alaposan és gyorsan kell kevergetni, amíg újra el nem kezd rotyogni.
Ekkor hideg vízzel kiöblített formába kanalazzuk a forró pudingot. Ha kihűlt, a formából könnyen kifordítható és már fogyaszthatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.