Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük. (Az édesítésnél érdemes megkóstolni, mert a búzakorpának van egy kis fanyar utóíze, ezért ha a családnak csinálom, több mézet rakok bele.) Ha egy kicsit pikánsabbra szeretnéd csinálni, a méz helyett vagy mellett bármilyen lekvárt is tehetsz bele. Sütőpapírral bélelt (normál nagyságú, kb. 20x30-as)tepsiben kb. 30 percig sütöm közepes fokozaton (tűpróba!).
A ribizlihabhoz a ribizlit leszedem a száráról és megmosom. A tejszínt 2 csomag vaníliás cukorral felverem, és óvatosan hozzáforgatom a ribizliszemeket. A kihűlt tésztára halmozom a ribizlis habot, ribizliszemekkel díszítem, és legalább 1 órára a hűtőszekrénybe teszem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.