Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük. (Az édesítésnél érdemes megkóstolni, mert a búzakorpának van egy kis fanyar utóíze, ezért ha a családnak csinálom, több mézet rakok bele.) Ha egy kicsit pikánsabbra szeretnéd csinálni, a méz helyett vagy mellett bármilyen lekvárt is tehetsz bele. Sütőpapírral bélelt (normál nagyságú, kb. 20x30-as)tepsiben kb. 30 percig sütöm közepes fokozaton (tűpróba!).
A ribizlihabhoz a ribizlit leszedem a száráról és megmosom. A tejszínt 2 csomag vaníliás cukorral felverem, és óvatosan hozzáforgatom a ribizliszemeket. A kihűlt tésztára halmozom a ribizlis habot, ribizliszemekkel díszítem, és legalább 1 órára a hűtőszekrénybe teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.