Elkészítés: 1. Az étcsokoládét és a fehércsokoládét gőz fölött külön-külön felolvasztjuk.
2. A ribizlit megmossuk és lecsepegtetjük, a szebbeket félretesszük a díszítéshez.
3. 30 darab mini mignonkapszli belsejét először az étcsokoládéval körbekenjük, hűtőbe helyezzük, és miután az étcsoki megdermedt, a fehércsokival is körbekenjük, majd újra hűtőbe helyezzük. Ha nem lenne elég vastag, kenhetünk rá még egy réteg csokit.
4. A pudingport a leírás szerint elkészítjük a tejjel, majd hozzákeverjük a mascarponét. A gyümölcsöket apróra összevágjuk vagy pürésítjük, és a lekvárral együtt hozzáadjuk a pudingos keverékhez, majd ízlés szerint ízesíthetjük mézzel, rummal. A megfelelő szín érdekében kevés piros ételfestékkel színezhetjük.
5. A mignonkapszlit leszedjük a megkötött csokoládékosárkákról, és mindegyik belsejébe 1-1 marcipánkorongot helyezünk, majd megtöltjük a krémmel, a tetejét bevonjuk a maradék étcsokival, és dermedésig hűtőbe helyezzük. Ha túl sűrű a csoki, kevés étolajjal hígíthatjuk.
6. A megdermedt csokoládékosárkákat mignonkapszliba helyezzük. A tejszínt habbá verjük, rózsákat nyomunk belőle a megdermedt csokoládékosárkák tetejére, és 1-1 szem ribizlivel zölddel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.