Elkészítés: A margarint, a mézet, a kristálycukrot és a tojássárgáját habosra keverjük. Hozzáadjuk a kakaóport, a lisztet, a sütőport és a darált diót, végül a tojásfehérjék kemény habját. Kikent tortasütőben takaréklángon sütjük.
Ha megsült, kivesszük a formából, és a tortaforma alját fordítva visszahelyezzük a tortakarikába, majd rátesszük a tortalapot.
A tejfölt összekeverjük a ribizlivel, 10 dkg porcukorral és a tejszínnel. A ribizliből és a tejszínből félreteszünk a díszítéshez. A zselatinport 1 dl vízzel felfőzzük, hozzákeverjük a ribizlis masszához, és ráterítjük a tortalapra. Gyorsan dolgozzunk, mert hamar köt.
A tortazselé port összekeverjük 5 dkg porcukorral, 2 dl vízzel felfőzzük, majd kevergetve kihűtjük. Ha sűrűsödik, ráterítjük a töltelékre. A megszilárdulás után a maradék ribizlivel és tejszínhabbal díszítjük. 2-3 óra hűtés után vesszük csak le a tortakarikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.