Elkészítés: A vajat a cukorral és a citromhéjjal habosra verjük. Összekeverünk 20 dkg lisztet 10 dkg keményítővel és a sütőporral. A 3 tojást és a lisztes keveréket kanalanként a vajas keverékhez adjuk. A sütőt 200 fokra melegítjük. A tepsit jól kivajazzuk, a tésztát beleöntjük, és a tetejét elsimitjuk. A ribizlit rászórjuk. A süteményt a sütő középső részére téve 30 percig sütjük. A megmaradt tojásokat szétválasztjuk, a tojásfehérjékből kemény habot verünk. A tojássárgákat a maradék cukorral és a vaníliás cukorral krémmé keverjük. A megmaradt keményítőt a maradék liszttel a tojáshabhoz keverjük, majd beleforgatjuk a kikevert tojássárgáját. A piskotatésztát rákenjük a sütemény tetejére, és további 15 perc alatt készre sütjük, A megsült tésztát porcukorral meghintjük, és 20 darabra vágjuk,
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.