Elkészítés:
1. A tojást a kétféle cukorral krémesre keverjük. Hozzáadjuk a tejet, majd a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk (magas legyen a széle).
2. A leszemezett és megmosott ribizlit a tésztára szórjuk. A mandulát elkeverjük a cukorral, és a gyümölcs tetejére szórjuk.Előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük.
3. A tejszínt és a vajat egy kis tálkában felforraljuk, és a még forró sütire egyenletesen ráöntjük.
4. Tálaláskor megszórjuk porcukorral. A felvert tejszínnel, a ribizlifürtökkel és a mentalevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.