Elkészítés: Az omlós tésztához a lisztet összekeverjük a sütőporral és a fahéjjal, összegyúrjuk a darabokra vágott margarinnal, 10 dkg mézzel és a tojással, 20 percre félretesszük pihenni. A kis tortaformákat olajjal kikenjük, a tésztát 12 egyforma darabra vágjuk. Kis cipókat formálunk, és akkorára nyújtjuk, hogy a formákat ki tudjuk bélelni velük. A kilógó tésztaszéleket levágjuk, s a tortácskákat 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt aranysárgára sütjük.
A ribizlit megmossuk, villával leszemezzük. A diót a maradék mézzel simára keverjük, hozzáadjuk a ribizlit, pár szemet meghagyunk a díszítéshez. A tejszínt kemény habbá verjük, 3/4-ét hozzákeverjük a diós-mézes masszához. Amikor a tészta megsült, a formákat kiborítjuk a tepsiből, megvárjuk, amíg kihűlnek, majd megtöltjük a töltelékkel. Néhány ribizliszemmel, tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.