Verjünk 3 tojásfehérjéből kemény habot. Tegyük bele a fruktóz és a Canderel felét, verjük tovább, majd adjuk hozzá a 3 tojássárgáját, a liszt és a kakaó felét. Dolgozzuk össze lazán, majd öntsük sütőpapírral bélelt tepsibe. Előmelegített sütőben süssük közepes lángon körülbelül 10 percig (sütőforma mérete: 34 X 23 cm). Készítsük el a másik lapot is. Az egyiket vágjuk 24 db kockára, a másikra kerül a krém.
A krémhez a zselatint kevés vízzel keverjük el, melegítsük fel és tegyük félre. A tejszínből verjünk kemény habot, ízesítsük a folyékony édesítővel, öntsük bele a langyos olvasztott zselatint. Végül óvatosan adjuk hozzá a kakaóport.
Az egészben lévő lapra kenjük fel a krémet, tegyük a tetejére a másik lapból vágott 24 db kockát. Tegyük 1 órára a hűtőbe, azután szeleteljük fel a kockák mentén.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.