Elkészítés: A retket és a répát megtisztítjuk, majd a répát nagylyukú reszelőn lereszeljük. A retket apró csíkokra vágjuk (zsülienre). A répát és a retket kicsit megsózzuk, majd állni hagyjuk. Az újhagymát a szárával együtt felszeljük.
A mogyoró egy részét megdaráljuk.
Az öntet elkészítése: a tejfölhöz (joghurthoz) hozzáadjuk a mustárt, az olívaolajat, majd ízlés szerint őrölt borsot, fokhagymát, sót vagy ételízesítőt, kaprot és petrezselyemzöldet keverünk hozzá.
A hozzávalókat összekeverjük, ráöntjük az öntetet, darált mogyorót szórunk rá, és néhány szem egész mogyoróval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.