Elkészítés: Először főzzük meg a rizst félpuhára 1 bögre vízzel. Vágjuk fel a csirkemellet kis kockákra, a paradicsomot, a paprikát, a vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk fel kis darabokra. (A paradicsomot még mielőtt felvágnánk kis darabokra, húzzuk le a bőrét. A paprikát pedig mielőtt felvágnánk, vegyük ki a belsejét.) A kis kockákra vágott csirkemellet pirítsuk pár percig egy kis olajon, majd amikor már fehér kérget kaptak, vegyük ki egy tányérra. Tegyük bele a felhevített, csirkemelles olajba a vöröshagymát és pároljuk meg pár perc alatt. A párolás után tegyük bele sorban a többi zöldséget, kezdjük a fokhagymával és folytassuk a paradicsommal, a paprikával. Ezt a zöldséges mixet pároljuk 1-2 percig, adjuk hozzá a félpuhára főzött rizst és a csirkemellet. Mivel a rizs még félpuha, adjunk az ételhez 1 bögre vizet. A rizses csirkemell mixet főzzük 15-20 percig. A legvégén adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet és a leveskockát. Ezzel még főzzük 1-2 percig, és már kész is van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.