Elkészítés: A bárányhúst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, rozmaringgal és zúzott fokhagymával fűszerezzük, majd állni hagyjuk 1-2 órát. Aztán a húst egy kevés olívaolajjal kikent hőálló tálba helyezzük, majd lefedve a sütőbe toljuk, és készre sütjük. Mialatt sül a hús, a fejeskászposztát felszeljük vékony csíkokra, besózzuk ízlés szerint, majd nem túl sok olívaolajat tesszük alá, és elkezdjük párolni (köménnyel ízesíthetjük) és készre pároljuk. Ha sok tennivalóm van, a párolt káposztát a főzőlapon addig párolom csak, míg a káposzta kicsit összeesik, majd a sütőbe tolom, lefedve. Így a hússal egyidejűleg készíthetjük, több idő marad másra. Közben a rizst is megpárolhatjuk a szokásos módon, a babot pedig akkor melegítjük fel, amikor már minden kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.