Elkészítés: Először a húst az olajjal és a fűszerekkel jól bedörzsöljük, majd félretesszük kb. 15-20 percet állni.
Közben a rizst felrakjuk főni. Az almákat megmossuk, megpucoljuk és negyedekre vágjuk, majd egy nagyobb teflon serpenyőben felhevítjük az olajat, és beledobjuk az almákat. Azonnal megforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, felengedjük egy kis vízzel, és fedő alatt gyakori kevergetés közben puhára pároljuk. Ha kész, félretesszük.
A sütőt 225 fokra előmelegítjük. Olyan tálba rakjuk a húst aminek van fedele, de mielőtt ráraknánk és betolnánk a sütőbe, hozzáadjuk az aszalt szilvákat és kb. fél pohárnyi vizet.
Ha megsült, tálaljuk a körettel együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.