Elkészítés: Előkészítünk egy olívaolajjal vékonyan kikent tepsit. Belesoroljuk a kb. fél centiméteres vastagságúra szeletelt sajtot. (Vékonyabb ne legyen, mert pillanatok alatt szétolvadna a sütőben!) Nagy hőfokon 2-3 perc alatt készre sütjük. A barnarizst forrásban levő sós vízben a tésztákhoz hasonlóan kifőzzük (lassan, alaposan átfőzve), majd leszűrjük, és alaposan lecsepegtetjük. Közben a szeletelt gombát a felhevített olívaolajon megfonnyasztjuk, majd rádobjuk a hámozott paradicsom kockákat, és kevés sóval gyorsan összepirítjuk. Ha elkészült, lazán a lecsepegtetett barnarizshez keverjük, petrezselyemzölddel ízesíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.