Elkészítés: A kelt leveleire szedjük, az ereket kivágjuk. Forró, sós vízbe dobjuk, majd félkészre főzzük kb. 10-15 perc alatt.
Ezalatt a darált húst olajon megdinszteljük, majd fűszerezzük, fokhagymázzuk, beletesszük a rizst, és annyi vízzel, hogy ellepje, 10-15 perc alatt összefőzzük. Ha kész, fél pohár tejfölt elkeverünk benne.
A lecsurgatott kelt 3 részre osztjuk. A legnagyobbat olajozott tepsi aljába tesszük, elegyengetjük rajta a húsos ragu felét, meglocsoljuk tejföllel, majd újra kel jön, a maradék hús és tejföl. A kellevelekkel lefedjük, meglocsoljuk tejföllel.
Forró sütőben 40 perc alatt összesütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.