Kis serpenyőben édes tejben lassú tűzön megfőzzük a rizst. Amikor csaknem teljesen felszívta a tejet, és megpuhult, belekeverjük a rózsavizet vagy a rumot és a vaníliaeszenciát. A felengedett tésztát kinyújtjuk, és két egyforma – 15-18 cm-es – kerek lapot vágunk ki belőle. Egy ekkora tortaforma alapját vajjal megkenjük, s elsimítjuk benne az egyik tésztalapot. Az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, vékony szeletekre vágjuk, s a formát megtöltjük váltakozva rakott alma- és rizsrétegekkel, a végén leborítjuk a másik tésztalappal, amit megkenünk a felvert tojással. Harminc-negyven percig sütjük, amíg a teteje aranysárgára pirul, s fogpiszkálóval könnyen át lehet szúrni. Kiborítjuk, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.