Elkészítés: Olvaszd meg a vajat, és keverd össze a cukorral. Hagyd
kihűlni, aztán add hozzá a felvert tojást. Tedd bele a sütőport, a sót és a gyömbért. Alaposan keverd össze. Add hozzá a lisztet, és az egészet dolgozd össze. Legalább 1 órára rakd be a hűtőszekrénybe. (Ha egy éjszakán át marad benne, még jobb.)
Miután a tészta lehűlt, melegítsd elő a sütőt 190 fokra, a sütőrács középen legyen. Nedves kézzel formálj dió nagyságú golyókat. Hengergesd meg őket a kristálycukorban. (Csak ejtsd a kristálycukorba, és rázd meg egy kicsit a tálkát, hogy a cukor mindenütt ráragadjon.) Helyezd a golyókat kikent sütőlapra, egymástól 6–7 cm távolságra. Spatulával lapítsd el őket. 190 fokon süsd 10–12 percig, vagy amíg a tallérok szépen megpirulnak. 1 percig hagyd hűlni a sütőlapon, majd tedd át egy tortarácsra, hogy teljesen kihűljenek. (Ha túl sokáig a sütőlapon hagyod, a sütik ragadni fognak.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.