Elkészítés: A baconszeleteket hosszában félbehajtottam, majd újra. Tehát egy négybe hajtott bacont kaptam, amit sütőpapírra fektettem. Erre ismét sütőpapírt borítottam, és egy tepsivel leszorítottam, majd közepesen meleg sütőbe tettem. 20 perc után a sütőt lekapcsoltam, és hagytam kihűlni a baconrudakat.
Eközben 1 tábla csokoládét széttördeltem, és vízfürdő felett felolvasztottam, majd 1 teáskanál olajjal és 1 mokkáskanálnyi szárított chilivel elkevertem.
A megsült bacont a chilis csokiba mártottam, és a közben kihűlt baconrudak alól kivett és megfordított sütőpapírra sorakoztattam. Közben a ropogósok egyik részét chips morzsába forgattam. Ez lett a finomabb!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.